Klops z papryką i ziołami

Klops z papryką i ziołami

Klops z papryką i ziołami

Klops można podawać na ciepło z sosem lub na zimno do kanapki. Przepis znalazłam w gazetce Przyślij przepis. Mięso na obiad nr  54 (11/2013). Polecam!Składniki:1 kg mielonego mięsa (łopatka/karkówka)3 jajka2 cebule3 czerstwe kajzerkiwoda lub mleko do namoczenia bułek1/2 czerwonej papryki1-2 ogórki konserwowesól, pieprzsuszony lub świeży koperekmajeranek olejświeży rozmarynSposób przygotowania:1. Bułki namoczyć w wodzie lub mleku, a potem odcisnąć.2. Cebulę posiekać, podsmażyć na oleju.3. Ogórki i paprykę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Autor

Ania Z

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, klopsy, mięso, ogórki, bułki, rozmaryn, mielone, koperek, mięso mielone, ogórki konserwowe, warzywa, kanapka, obiad, sosy, kanapki, mięso na obiad, wieprzowina, wołowina, mięsa pieczone, sos do mielonego , sos do jajek, mielone z warzywami, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.