Szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne jajka faszerowane Jajka faszerowane pastą chrzanową Składniki: jajka - 8 szt chrzan - 1,5 łyżki sól i pieprz majonez - 2 łyżki sok z buraków do koloru Sposób przygotowania: Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę. Wyjąć żółtka z białek, przełozyć do miksera, dodać chrzan i majonez, zmiksow... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną