Bezglutenowe naleśniki ze szparagami

Bezglutenowe naleśniki ze szparagami

Bezglutenowe naleśniki ze szparagami

Bezglutenowe naleśniki  ze szparagami - danie, które zaskakuje prostotą i wybornym, niepowtarzalnym smakiem. Zdrowe, lekkie i pełnowartościowe danie, które wprost rozpływa się w ustach. Danie, którego koniecznie musicie spróbować.... SKŁADNIKI na 6 dużych naleśników: 360 ml mleka roślinnego (dałam ryżowe) 2 jajka 60 g mąki kukurydzianej 40 g mąki ryżowej 80 g mąki gryczanej 1 łyżeczka mielonego siemienia lnianego opcjonalnie: olej kokosowy do smażenia Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj ze sobą i odstaw n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.