Baton musli - bez mąki i cukru
Baton musli - bez mąki i cukru
Przepis na : deser
Baton musli bez mąki i cukru, za to z dużą ilością płatków owsianych, pestek i orzechów. Chyba nie muszę go za bardzo reklamować... Idealny jako przekąska czy drugie śniadanie. Jedna z moich ulubionych słodkich przekąsek. Są naprawdę pyszne! Polecam :) SKŁADNIKI: ok. 0,5 kg bezglutenowych płatków owsianych jumbo 50 g siemienia lnianego 50 g sezamu 100 g suszonej żurawiny 100 g pestek słonecznika 50 g pestek dyni 50 g orzechów laskowych 100 g orzechów włoskich 3 białka jaja 1 całe jajo 5 łyżek syropu z aga... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa
Autor
Anna Rychłowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bezglutenowe, orzechy, płatki owsiane, owsiane, przekąska, śniadania, przekąski, śniadanie, kokosowe, słonecznik, dynia, syrop, deser, desery, pestki dyni i słonecznika, bez pieczenia
Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję