Baton musli - bez mąki i cukru

Baton musli - bez mąki i cukru

Baton musli - bez mąki i cukru

Przepis na : deser

Baton musli bez mąki i cukru, za to z dużą ilością płatków owsianych, pestek i orzechów. Chyba nie muszę go za bardzo reklamować... Idealny jako przekąska czy drugie śniadanie. Jedna z moich ulubionych słodkich przekąsek. Są naprawdę pyszne! Polecam :) SKŁADNIKI: ok. 0,5 kg bezglutenowych płatków owsianych jumbo 50 g siemienia lnianego 50 g sezamu 100 g suszonej żurawiny 100 g pestek słonecznika 50 g pestek dyni 50 g orzechów laskowych 100 g orzechów  włoskich 3 białka jaja 1 całe jajo 5 łyżek syropu z aga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.