MUS CZEKOLADOWY

MUS CZEKOLADOWY

MUS CZEKOLADOWY

SKŁADNIKI: - 100 g czekolady deserowej - 100 g czekolady mlecznej - 200 ml śmietany 30% - łyżeczka żelatyny (opcjonalnie) - 3 łyżki cukru trzcinowego W KĄPIELI WODNEJ ROZPUŚĆ CZEKOLADĘ , w większym garnku nastaw wodę, do mniejszego włóż czekoladę, pamiętaj tylko żeby dno mniejszego nie dotykało wody, bo zrobisz sobie i deserowi kuku :) J EŚLI MUSU UŻYWASZ DO CIASTA zagrzej żelatynę w mikrofalówce (20 ml wody) do całkowitego rozpuszczenia, jeśli chcesz podać w mus w pucharkach olej żelatynę. UBIJ ŚMIETANĘ NA ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa Loli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję