KOKOSOWE BROWNIE Z PIANKAMI (BEZGLUTENOWE)

KOKOSOWE BROWNIE Z PIANKAMI (BEZGLUTENOWE)

KOKOSOWE BROWNIE Z PIANKAMI (BEZGLUTENOWE)

Przepis na : deser

Brownie robi się ekspresowo, nie jest bardzo skomplikowane, musi wprawdzie po upieczeniu trochę odstać, ale to przecież żaden problem. Podałam z kremem angielskim, ale to nie jest konieczne. SKŁADNIKI: - 100 g gorzkiej czekolady - 100 g masła - 1 łyżka  ekstraktu waniliowego - 100 g cukru - 1 jajko (ja miałam bardzo duże) - 180 g wiórek kokosowych - pianki -  krem angielski PIEKARNIK ROZGRZEJ DO 180 stopni. W garnku na małym ogniu rozpuść czekoladę i masło. Kiedy wszystko się rozpuści i lekko przestygnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa Loli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.