KOKOSOWE BROWNIE Z PIANKAMI (BEZGLUTENOWE)
KOKOSOWE BROWNIE Z PIANKAMI (BEZGLUTENOWE)
Przepis na : deser
Brownie robi się ekspresowo, nie jest bardzo skomplikowane, musi wprawdzie po upieczeniu trochę odstać, ale to przecież żaden problem. Podałam z kremem angielskim, ale to nie jest konieczne. SKŁADNIKI: - 100 g gorzkiej czekolady - 100 g masła - 1 łyżka ekstraktu waniliowego - 100 g cukru - 1 jajko (ja miałam bardzo duże) - 180 g wiórek kokosowych - pianki - krem angielski PIEKARNIK ROZGRZEJ DO 180 stopni. W garnku na małym ogniu rozpuść czekoladę i masło. Kiedy wszystko się rozpuści i lekko przestygnie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa Loli
Autor
Karolina Żmijewska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
bezglutenowe, krem, czekolada, kokosowe, ciasto, deser, desery, ciasta z masa, ciasto pianka, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto kokosowe
Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa Loli
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję