Tagliatelle z gorgonzolą, kurczakiem i gruszką

Tagliatelle z gorgonzolą, kurczakiem i gruszką

Tagliatelle z gorgonzolą, kurczakiem i gruszką

Przepis na : obiad

Bardzo lubię połączenie mięsa z owocami, a z dodatkiem smaku gorgonzoli-pyszności po prostu. Zachęcam do spróbowania tego połączenia. SKŁADNIKI: 0,40 dag. filetu z kurczaka 15 dag. gorgonzoli 2 gruszki konferencja makaron tagliatelle 200ml śmietany 30% 1 łyżka majeranku olej natka pietruszki przyprawy:sól,pieprz grubo mielony, gyros WYKONANIE: marynata do mięsa: 2 łyżki oleju 2 łyżki przyprawy gyros pieprz,sól majeranek mięso kroimy w większą kostkę, wkładamy do marynaty na 2-3 godz.(albo na całą noc), następnie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.