Śledzie pod majonezową pierzynką.

Śledzie pod majonezową pierzynką.

Śledzie pod majonezową pierzynką.

Dla smakoszy dobrego śledzika proponuję tą szybką, ale bardzo smaczną przekąskę. Wiele osób zapiera się, że śledzie nie dla nich, ale jak sprawdzą ich smak wówczas się okazuje,że chętnie sami podadzą   taką przystawkę swoim gościom. SKŁADNIKI: 5-6 płatów śledziowych w oleju 1 czerwona cebula 1 mała biała cebula 3 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę 1 średnie jabłko 3-4 łyżki majonezu przyprawy: vegeta, zioła prowansalskie, pieprz czarny WYKONANIE: śledzie kroimy w skośne paski, układamy na półmisk... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.