Kotlet de volaille.

Kotlet de volaille.

Przepis na : obiad

Pewnie lubicie Kotlety de volaille można je przygotować na wiele sposobów z farszami, które lubicie najbardziej. Największy problem jest z odpowiednim zwinięciem, często niestety farsz nam "ucieka". Oto sposób, żeby tak się nie działo! SKŁADNIKI: 2-3 filety z piersi kurczaka (50-60dag.) sól, pieprz, przyprawa Kamis suszone pomidory z czosnkiem i bazylią farsz np. szpinak, suszone pomidory itd. bułka tarta masło klarowane WYKONANIE: mięso mielimy, przyprawiamy, bierzemy sporą  łyżkę mięsa rozgniatamy na...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Autor

BeataBeata

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bułki, suszone pomidory, kotlet, pomidor, kotlety, mięso, placki, mięso mielone, czosnek, pierś, pierś kurczaka, de volaille, piersi, pierś z kurczaka, szpinak, kurczak, mielone, obiad, filet z kurczaka, pierś z kurczaka w pomidorach, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, kotlety mielone, kurczak z czosnkiem, filet ze szpinakiem, placki z kurczaka, gotowany kurczak, dania z piersi kurczaka, chrupiąca pierś z kurczaka

Inne przepisy z Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.