Jajka w sosie wiosennym.

Jajka w sosie wiosennym.

Jajka w sosie wiosennym.

Idealnie przygotowane śniadanie wielkanocne, to marzenie każdej gospodyni domu. Wyczekiwane po długim okresie postu musi zaskoczyć smakiem i kolorami. Wobec tego kolejna wielkanocna przystawka  JAJKA W SOSIE WIOSENNYM. SKŁADNIKI: 6 jaj 2-3 łyżki gęstej kwaśnej śmietany łyżka musztardy  łyżka majonezu żółtko szczypiorek rzodkiewka mały ogórek zielony WYKONANIE: Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół i ułożyć na półmisku, żółtko utrzeć z musztardą, dodać śmietanę, posiekany szczypiorek, ogórka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję