Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Przepis na : obiad

Nigdy nie sądziłam,że kiedykolwiek przyrządzę to danie, a jednak. Mam w domu smakosza tego, dlatego trzeba było spróbować. Długo szukałam odpowiedniego przepisu, wreszcie wzięłam po trochu z kilku i mam nadzieję stworzyłam coś dobrego-zobaczymy. SKŁADNIKI: 20 dag. boczku wędzonego 20 dag. kiełbasy wędzonej 2 puszki fasolki (dodałam czerwoną, choć tradycyjnie to biała) 2 puszki krojonych pomidorów 2 cebule 3 ząbki czosnku 2 ogórki kiszone 2 łyżki oleju sól.pieprz, papryka ostra,3 szt. ziela angielskiego. 1 l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Beaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.