Zrazy z karkówki

Zrazy z karkówki

Zrazy z karkówki

Przepis na : obiad

Zrazy z karkówki wydają się być bardzo pracochłonne. Jednak nie jest to prawdą. Powiedziałabym, że wymagają sporo czasu na przygotowanie, ale nie sprawiają trudności w przyrządzeniu. Aby karkówka, z której przyrządzamy zrazy była miękka i delikatna, należy wcześniej ją zamarynować i odstawić na przynajmniej kilka godzin. Zachęcam do przygotowania mięsa dzień wcześniej. Do nadziewania moich zrazów użyłam ogórka konserwowego, cebuli, papryki oraz żółtego sera – to znakomite połączenie. Tutaj znajdziecie zd... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bazylii

Autor

Kasia Nowakowska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zrazy, karkówka, mięso, tarta, ogórki, roladki, bułki, ogórki konserwowe, wieprzowina, karkówka na obiad, ryż, obiad, kurczak, kurczak pieczony, ziemniaki, pieczarki, sosy, ryż po chińsku, kurczak po chińsku, kurczak z ryżem, karkówka pieczona, pieczona karkówka, kurczak z pieczarkami, mięsa pieczone, karkówka w cebuli, kurczak z papryką , bez pieczenia, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki

Inne przepisy z Kuchnia Bazylii

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.