Tapas z anchois

Tapas z anchois

Tapas z anchois

Od mojej przyjaciółki, która odwiedziła niedawno Mediolan dostałem niewielki słoiczek filetów z serdeli – anchois. Wpadłem na pomysł zrobienia tapas z anchois, camembert i karmelizowaną cebulą. Zobaczcie koniecznie ten prosty imprezowy przepis. Po amerykańskich wojażach kulinarnych przyszedł czas na powrót do Europy. Moja przyjaciółka w sierpniu odwiedziła Mediolan. Z podróży przywiozła dwie małe niespodzianki. Pierwsze to oliwa truflowa (do niej wrócę za jakiś czas na blogu), a druga to słoiczek anch... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchennyviral.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję