Grzany cydr

Grzany cydr

Grzany cydr

Grzaniec z cydru, czy też grzany cydr po wypiciu działa jak rozgrzany piec kaflowy – daje dużo ciepła. Zobaczcie jak go przyrządzić. Uwielbiam przy kominku wyciągnąć nogi. I wiecie czego mi wtedy mi brakuje? Trunku, który nieco podkręci jeszcze bardziej odpoczynek. W moim przypadku zawsze sprawdza się grzany cydr, czy też grzaniec z cydru. Ten ciepły drink chce się pić aż do dna. To świetna propozycja na długie zimowe wieczory. Spożywany w towarzystwie smakuje nie bardzo dobrze, a po prostu nadzwycza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchennyviral.pl

Warto przeczytać

15 najlepszych likierów na Święta i nie tylko!

Likiery, ach likiery! Słodkie trunki, których wręcz nie da się nie lubić. Kiedyś najpopularniejszym likierem był ajerkoniak, lecz w obecnych czasach wyobraźnia ludzka nie zna granic i powstaje wiele nowych likierów.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.