Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?

Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?

Polewy – jak je robić by były idealne w smaku i konsystencji?

Polewa to jeden z nieodłącznych elementów wielu ciast i deserów. Polewy, np. z gorzkiej lub mlecznej czekolady, nie tylko nadają niezwykłego wyglądu wypiekom, ale przede wszystkim - dopełniają ich smak. Dowiedz się jak robić polewy by były pyszne i idealne w konsystencji. O czym szczególnie warto pamiętać? Polewy mogą mieć różne smaki i konsystencje. Popularne są zwłaszcza polewy czekoladowe – z czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej, a także te z dodatkiem śmietanki, masła lub – w wersji dla wegan – napoju ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.