Pieczeń z indyka z papryką

Pieczeń z indyka z papryką

Pieczeń z indyka z papryką

Przepis na : obiad

Pieczeń z indyka z papryką to aromatyczna, delikatna w smaku i bardzo smaczna przystawka. Ciekawie wygląda wśród innych wędlin na talerzu. Tak upieczone mięso świetnie sprawdza się również na kanapki. Na pieczeń najlepiej nadają się różne części indyka razem ze skórą, gdyż z samej piersi bez skóry, pieczeń będzie zbyt sucha. Po upieczeniu pieczeń wystudzić w foremce i pozwolić jej również w niej zastygnąć. Mięso wtedy wchłonie część wytopionego soku, a pozostałą jego część można wykorzystać, jako bazę do sosu lub... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchcik gotujeKuchcik gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, indyk, mielone, mięsa pieczone, sosy, pierś, przystawki, piersi, zupa, kanapki, kiełbasa, bez pieczenia, dania obiadowe, przekąski, pierś z indyka, szybkie przekąski, mięso mielone, zupa z mięsem mielonym, dania bez mięsa, szybka zupa, jajka na święta, dania mięsne

Inne przepisy z Kuchcik gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.