Jeśli w domu mamy wielbiciela mięsa, a w szczególności boczku, to taki aromatyczny boczek rolowany powinien przypaść mu do gustu. Wykonanie nie zajmuje dużo czasu, a smak zadowoli każdego mięsożercę. Taki boczek świetnie prezentuje się na talerzu z wędlinami. Do przygotowania rolowanego boczku, potrzebny jest ładny kawałek dobrego jakościowo boczku. Najlepiej, aby boczek był równomiernie poprzerastany chudym mięsem, a kawałek miał kształt prostokąta, który pozwoli na złożenie go wzdłuż na pół i związanie go sznurk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...