Sypki Jaś

Sypki Jaś

Sypki Jaś

To danie można wykonać z dowolnego rodzaju fasoli. Ja polecam pięknego Jasia tycznego w odmianie o dużym ziarnie. ie tylko dobrze prezentuje się na talerzu, ale też jest trochę twardszy i można go podsmażyć. Przed gotowaniem fasolę należy namoczyć na 10-12h, najlepiej na noc. Sypki Jaś Danie Danie główne Porcje 2 porcje Porcje 2 porcje Składniki 100 g fasola piękny Jaś tyczny 200 g sucha kiełbasa 70 g rukola 2 kromka chleb może być obsuszony, czerstwy majeranek, tymianek Sposób przygotowania Namoczoną fasolę gotuj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.