Ciasto pinacolada

Ciasto pinacolada

Ciasto pinacolada

12 porcji: 200 g mielonych migdałów 40 g wiórków kokosowych 1 łyżeczka proszku do pieczenia 50 g ksylitolu 1 mniejszy banan 1/2 jabłka, ok. 100 g ok. 100 g świeżego ananasa szczypta soli W misce mieszamy suche składniki. Ananasa kroimy w kostkę, banana ugniatamy widelcem, jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jajka ubijamy na gładką masę, dodajemy owoce, mieszamy. Łączymy suche i mokre składniki. Ciasto przekładamy do keksówki, ok. 20 cm, pieczemy w 180 st. C przez ok. 40-50 minut. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.