Przepis na : obiad
W kuchni nie musi gościć nuda, a ta potrawa jest tego dowodem. Podobną jadłam kiedyś w pewnej knajpce i tak mi zasmakowała, że postanowiłam uzyskać podobny smak do tamtego. Musze powiedzieć nieskromnie, że wyszło mi super. Wszystko tutaj do siebie idealnie pasuje. Na pewno zaskoczycie nie tylko męża;)). Zapraszam... Stopień trudności proste , filet z kurczaka można trochę podpróżyć pod pokrywką na małym ogniu z niewielką ilością wody Skala smaku 10/10 orzechy włoskie są tutaj doskonałą kropką nad "i", najlepiej je ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...