Wiosna w Le Victoria Brasserie Moderne
Wiosna w Le Victoria Brasserie Moderne
Wiosna w kalendarzu już jest, za oknem... niekoniecznie.. Ale w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne już jest, a to za sprawą wiosennego menu przygotowanego przez Szefa kuchni Macieja Majewskiego. Nowe menu, jak na wiosenne przystało jest lekkie, świeże, kolorowe. I jak to w Le Victoria Brasserie Moderne to finezyjne połączenie francuskiej kuchni z polskimi akcentami. Niedawno miałam przyjemność spróbować kilku dań z nowej karty. 1.WIOSENNA NIÇOISE- zielone warzywa, tuńczyk, cytrusowy dressing. Czyli sałatka n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tuńczyk, seler, schab, warzywa, groszek, cytryna, puree, francuskie, sosy, biszkopt, deser, desery, sałatka, sałatki, sałatka z tuńczykiem, sałatka z bobem, sałatka z selerem, lekkie sałatki, biszkopt idealny, smaczna sałatka
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję