Wiosna w Le Victoria Brasserie Moderne

Wiosna w  Le Victoria Brasserie Moderne

Wiosna w Le Victoria Brasserie Moderne

Wiosna w kalendarzu już jest, za oknem... niekoniecznie.. Ale w restauracji Le Victoria Brasserie Moderne już jest, a to za sprawą wiosennego menu przygotowanego przez Szefa kuchni Macieja Majewskiego. Nowe menu, jak na wiosenne przystało jest lekkie, świeże, kolorowe. I jak to w Le Victoria Brasserie Moderne to finezyjne połączenie francuskiej kuchni z polskimi akcentami. Niedawno miałam przyjemność spróbować kilku dań z nowej karty. 1.WIOSENNA NIÇOISE- zielone warzywa, tuńczyk, cytrusowy dressing. Czyli sałatka n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tuńczyk, seler, schab, warzywa, groszek, cytryna, puree, francuskie, sosy, biszkopt, deser, desery, sałatka, sałatki, sałatka z tuńczykiem, sałatka z bobem, sałatka z selerem, lekkie sałatki, biszkopt idealny, smaczna sałatka

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.