Tort migdałowy z kremem czekoladowym

Tort migdałowy z kremem czekoladowym

Tort migdałowy z kremem czekoladowym

Tort migdałowy z kremem czekoladowym zachwyci nie jedno podniebienie i będzie wspaniałym zwieńczeniem każdego przyjęcia. 160 g masła w temperaturze pokojowej, 400 g migdałów, 400 g cukru, 8 jajek, krem: 3 żółtka (jajka przed rozbiciem sparzyć), 3 pełne łyżki cukru pudru, 500 g serka mascarpone, 200 g czekolady deserowej, maliny Migdały wysypać na blachę i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 12-15 minut. Migdały mają się lekko „przypalić” - powinny przybrać niezbyt ciemny brązowy kolor. Masło ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

krem, placki, czekolada, ciasto, maliny, tarta, mascarpone, tort, torty, ciasta z kremami, ciasto z kremem, krem czekoladowy, bułki, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, krem mascarpone, gorąca czekolada, ciasto z malinami, ciasto z białek , ciasta z masa, dania na gorąco, tarta czekoladowa, drugie danie

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.