Sałata rzymska, małe pomidory, sól, pieprz, oliwa, cytryna, cukier Sałatę rzymską oczyścić z brzydkich liści, przeciąć wzdłuż na pół. Oprószyć solą, pieprzem i posmarować oliwą. Pomidory umyć, osuszyć, przekroić na pół. Oprószyć solą, pieprzem, posmarować oliwą. Układać na grillu przeciętą stroną do dołu a następnie odwracać na drugą stronę. Sałatę grillować około 15 -20 minut – zależy od wielkości. Pomidorki grillować około 10 -15 minut. Powinny być „al dente”. Zdjąć z grilla i gorące skropić sokiem z cyt... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...