Plastry wołowiny z marynowanym burakiem, truskawką z bazyliowym majonezem

Plastry wołowiny z marynowanym burakiem, truskawką z bazyliowym majonezem

Plastry wołowiny z marynowanym burakiem, truskawką z bazyliowym majonezem

Pieczony rostbef z sałatką z buraków z truskawkami i majonezem bazyliowym przygotowaliśmy pod okiem  Agaty Wojdy, podczas warsztatów zorganizowanych przez  Niemiecki Instytut Wina   750 g oczyszczonego rostbefu, marynata do mięsa : kilka gałązek rozmarynu, 1,5 główki młodego czosnku, pieprz młotkowany (może być grubo mielony) sól wędzona, 3 łyżki miodu, sałatka z buraków : 5 – 6 ugotowanych młodych buraków, 3 okrągłe szalotki, 6 truskawek, 500 ml soku jabłkowego, 150 ml octu jabłkowego, 2 liśc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, burak, sałatka, sałatki, mięso, truskawka, truskawki, sałatka z buraków, chleb, słonecznik, mielone, syrop, marynaty, sosy, wołowina, sałatka z majonezem, salatka z jajkiem, mięso mielone, lekkie sałatki

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.