2 piersi kurczaka, 6 połówek pomidorów suszonych , Nie mam profesjonalnego urządzenia do sous vide. Mam urządzenie do gotowania, w którym można regulować temperaturę co 1 stopień. Nie mam pakowarki próżniowej komorowej, tylko bezkomorową - bardziej jest to "odsysarka".... Ale potrawy z tego zestawu wychodzą naprawdę dobre, warte polecenia. Jak na warunki domowe, nie trzeba nic więcej. Dania z sous vide są bardzo smaczne, delikatne. Polecam również osobom na różnego rodzaju dietach: bez tłuszczu, b... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...