Pasta jajeczna z sardynkami

Pasta jajeczna z sardynkami

Pasta jajeczna z sardynkami

6 jajek ugotowanych na twardo, 2 puszki sardynek w pomidorach (jedna 90 g), 1 łyżeczka tabasco, 2/3 łyżeczki ajvaru, 2 – 3 łyżki majonezu, sól Obrane jajka, sardynki, tabasco, ajvar oraz majonez zmiksować. Doprawić do smaku solą i ewentualnie tabasco czy ajvarem.   zastawa z czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.