Wielkanocny pasztet z kurcząt z cząbrem, estragonem i tymiankiem

1
  • Wielkanocny pasztet z kurcząt z cząbrem, estragonem i tymiankiem
  • Wielkanocny pasztet z kurcząt z cząbrem, estragonem i tymiankiem

    Pasztet z ziołami oraz z żurawiną Tradycyjnie w pasztecie powinno znaleźć pięć rodzajów mięsa, jednak według tego przepisu zrobicie pyszny, lekki i pachnący ziołami pasztet z kurczaka. Im lepszej jakości mięso, tym lepszy pasztet! Przygotowanie zajmie ok. 2,5 godz., ale Wasza wątroba będzie Wam wdzięczna Składniki na pasztet: 2 ćwiartki z kurczaka (koniecznie z kośćmi i ze skórką) 2 piersi z kurczaka 10 dag wątróbki drobiowej ok. 25 dag surowego tłustego boczku lub podgardla włoszczyzna (2 marchewki, 1 pietruszka... Czytaj dalej na blogu Korniszonki


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Korniszonki

    Dodaj komentarz