Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Przepis na : śniadanie

Pasta rybna z wędzonej makreli - śniadaniowy hit! Pasta z makreli jest świetną formą serwowania ryb. Ta mieszanka delikatnego mięsa ryby z ostrym smakiem korniszonów oraz musztardy doprawiona majonezem jest naprawdę warta spróbowania. Może z powodzeniem konkurować z tradycyjną awanturką z makreli. Przygotowanie pasty rybnej jest naprawdę proste, jedynym wyzwaniem jest umycie rąk po oczyszczeniu wędzonej ryby z ości ;) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Korniszonki

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Katarzyna Nowak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, śniadania, ryba, pasta, pasty, obiad, kolacja, deser, desery, makrela, mięso, ciasto, sałatka, sałatki, przekąski, pasztet, kanapki, przekąska, pieczywo, makrela wędzona, majonez, ciasto z kremem, ciasta z kremami, mięso na obiad, sałatka do obiadu, ryba w ciescie, sałatka z makrelą, sałatka z majonezem

Inne przepisy z Korniszonki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.