Golonka pieczona w glazurze z papryką wędzoną pimenton
Golonka pieczona w glazurze z papryką wędzoną pimenton
Przepis na : obiad
Golonka pieczona w glazurze z wędzoną papryka pimenton Golonka pieczona w glazurze z papryką pimenton to golonka w wersji de lux. Delikatne mięso, cudowny tłuszczyk, aromat wędzonej papryki oraz ostrość czosnku i musztardy. Gotowanie, marynowanie i pieczenie sprawia, że tak przygotowana pieczona golonka to prawdziwy rarytas.To danie to będzie Waszą pozycją obowiązkową w okresie jesienno-zimowym. Oto przepis na golonko pieczone w glazurze z papryką wędzoną pimenton! Składniki potrzebne do przygotowania golonki pieczonej... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Korniszonki
Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Katarzyna Nowak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
golonka, śniadania, obiad, kolacja, ryby, wieprzowina, sałatka, pasztet, sałatki, ciasto, przekąski, pasta, kanapki, ryba, kanapka, grill, żeberka, ciasto z kremem, pasztet wieprzowy, sałatka z selerem
Inne przepisy z Korniszonki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję