Pierogi z botwinką, jaglanką i serem
Pierogi z botwinką, jaglanką i serem
Przepis na : obiad
Pyszne pierogi z nietypowym farszem - wiosenne kolory i smaki! Po raz pierwszy zrobiłam ciasto na maślance i z jajkiem (bo zawsze robiłam parzone wodą). Podobno na maślance jest lepsze, ale nie zrobiło na mnie wielkiej różnicy - zwykłe z mąki i wody, dobrze zrobione, jest tak samo elastyczne i plastyczne jak to z przepisu poniżej. W smaku także różnica nie jest wielka (jak dla mnie). Polecam na zdrowy, sycący, bezmięsny obiad! Składniki: Ciasto: 2 szkl. mąki tortowej 1 i 1/3 szkl. mąki chlebowej 1 szkl. maślanki n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik
Autor
MałaMi89
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, pierogi przepis, pierogi, marchewka, kasza, kasza jaglana, buraczki, twaróg, mielone, obiad, zupa, papryka, przepisy fit, fit, jajka z farszem, zdrowe obiady, pomysł na obiad, ciasto z kaszy jaglanej, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasto fit, zupa jarzynowa, mielone z warzywami, drugie danie
Inne przepisy z Kolorowy Przepisownik
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję