Koktajl warzywny ze szpinakiem, pomidorem i pekinką

Koktajl warzywny ze szpinakiem, pomidorem i pekinką

Koktajl warzywny ze szpinakiem, pomidorem i pekinką

Przepis na : śniadanie

Taki koktajl to witaminowa bomba! Sama wypiłam, podałam też córci i mężowi i oboje wypili ze smakiem.  Prosty sposób na smaczny napój, pełny witamin i minerałów. Szpinak mrożony możemy zastąpić świeżym. Składniki: 2 brykiety mrożonego szpinaku 2 liście kapusty pekińskiej 1 pomidor 1 jabłko 1 plasterek cytryny 1/2 szkl. przegotowanej wody 1/2 szkl. soku pomarańczowego 100% Sposób przygotowania: Do kielicha blendera wrzucamy rozmrożone brykiety szpinaku, połamane liście kapusty pekińskiej, plasterek cytr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.