Gołąbki z tuńczykiem w liściach botwiny (na zimno)
Gołąbki z tuńczykiem w liściach botwiny (na zimno)
Gołąbki z tuńczykiem w liściach botwiny to jedno z najnowszych dań, które wymyśliłam na poczekaniu. Plusem jest to, że po zawinięciu nie trzeba ich gotować 🙂 farsz przygotowałam w taki sposób, aby były zimną przekąską na zasadzie “polskiego sushi”, a całość… Artykuł Gołąbki z tuńczykiem w liściach botwiny (na zimno) pochodzi z serwisu Kolorowy Przepisownik . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolorowy Przepisownik
Autor
MałaMi89
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
gołąbki, tuńczyk, przekąski, przekąska, fit, sushi, ryby, ryba, przystawki
Inne przepisy z Kolorowy Przepisownik
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję