Składniki:1 cebula3-4 ząbki czosnkukilogram pomidorów1 marchewka 700-800 ml wody1 kostka rosołowa drobiowa2 łyżki tartej mozzarellibazyliasóloliwa do smażeniaWykonanie:Oliwę rozgrzać w garnku.Cebulę posiekać, wrzucić na rozgrzany tłuszcz - podsmażyć.Dodać posiekany czosnek i startą na tarce marchewkę.Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry. Wykroić twarde części, resztę pokroić w kostkę - wrzucić do warzyw.Smażyć aż się rozpadną.Wlać wodę - zagotować i gotować 10 minut.Dodać kostkę rosołową, przypr... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...