Przepis na : obiad
Składniki:1/2 opakowania spaghetti Pełne Ziarno Lubella1 opakowanie świeżego szpinaku5-6 średnich pieczarek1/2 cebuli2 ząbki czosn 2 łyżki mleka 3,2%100 g sera cheddarsól, pieprzoliwa z oliwek Wykonanie:Makaron spaghetti Pełne Ziarno Lubella ugotować al'dente.Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek.Cebulę drobno pokroić - wrzucić na rozgrzany tłuszcz. Podsmażyć.Pod koniec smażenia, do cebuli dodać bardzo drobno posiekany czosnek. Smażyć chwilę, uważając, żeby czosnek się nie przypalił.Pieczarki pokroić w pół plastry - doda... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...