Okrasa z pstrąga

Okrasa z pstrąga

Okrasa z pstrąga

  Dziś prezentuję drugi przepis, który wykorzystałam podczas Pikniku smakoszy w Lublinie. Składniki:2 świeże pstrągi1 mała czerwona cebulka150 g masła1 łyżka śmietany 18%sól, pieprz  Wykonanie:Ryby umyć, oprószyć solą i pieprzem, usmażyć pod przykryciem.Odstawi do wystygnięcia.Kiedy ryby ostygną, oddzielić mięso od skóry i wybrać ości. Mięso porwać na drobne kawałeczki.40 g masła rozpuścić na patelni i smażyć do zrumienienia.Pozostałe masło utrzeć mikserem do białości.Cebulę drobno posiekać.Do ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kolorowotorcikowo

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

kolorowotorcikowokolorowotorcikowo

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pstrag, jak zrobic pstrąga, ogórki, ogórek, miód, ryba, ryby, sosy, koperek, cebula, mięso, sałatki, koper, sałatka, przekąski, przekąska, chleb, smaczna sałatka, smaczna sałatka, ryby smażone, ryba w occie

Inne przepisy z kolorowotorcikowo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.