Cukiniowe leczo z kaszą i fasolką szparagową

Cukiniowe leczo z kaszą i fasolką szparagową

Cukiniowe leczo z kaszą i fasolką szparagową

Kolejne danie z użyciem Lunch mixu Kupiec. Cukiniowe leczo z kaszą i fasolką to moja propozycja na smaczny i sycący obiad .   2 nieduże cukinie (żółta i zielona) 1 czerwona papryka 1 pomidor malinowy 1 cebula 2 ząbki czosnku 200 g fasolki szparagowej 100 g lunch mixu Kupiec 400 g mielonego mięsa z indyka sól  pieprz zioła śródziemnomorskie curry 2 łyżki oleju    Mix ziaren ugotować wg instrukcji na opakowaniu (czas gotowania  20 minut ). Fasolkę szparagową ugotować aldente w osolonej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.