Żeberka według Magdy Gessler z malutkimi modyfikacjami
Żeberka według Magdy Gessler z malutkimi modyfikacjami
Dzisiejsza propozycja to żeberka duszone w ziołach według przepisu Magdy Gessler. Został on wykorzystany w 3 sezonie Kuchennych Rewolucji. My dokonałyśmy nieco modyfikacji w tym przepisie, mianowicie zamiast wina używamy wody oraz ograniczyłyśmy ilości czosnku. Ostrzegamy również, że żeberka według tego przepisu wychodzą bardzo, ale to bardzo ostre. Idealne dla męskiego podniebienia oraz żeńskich fanek pikanterii. Całkowicie nie odpowiednie dla osób, które nie lubią ostrych potraw oraz dzieci.
... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków
Autor
Kolizje Smakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, zupa pomidorowa, buraczki, pasty, pieczenie, pasta, duszone, słodkie, czosnek, papryka, polewa, kasza, mięso, żeberka na słodko, czosnek w ziołach, mięsa pieczone, mięso duszone
Inne przepisy z Kolizje Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję