Przepis na : deser
Budyń na deser od czasu do czasu skusiłby każdego, a jeżeli jest bezglutenowy, to zachęca i kusi nowym, zaskakującym smakiem. Deser błyskawiczny i bardzo smaczny. Serdecznie polecam :-) Składniki: 2 szklanki mleka + pół szklanki 2 łyżki stołowe cukru 2 łyżki stołowe mąki ryżowej 2 łyżki stołowe skrobi ziemniaczanej 1 łyżeczka cukru z prawdziwą wanilią owoce do przyozdobienia Podane proporcje wystarczą na trzy salaterki. Wykonanie: 1. Dwie szklanki mleka gotujemy jak zwykle. 2. W osobnej szklance poz... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i wypiekać. Podaję przepisy krok po kroku z kuchni tradycyjnej, bezglutenowej, wegańskiej i wegetariańskiej.