Jak wiecie, ostatnio wyjątkowo dużo działo się w moim życiu, a gwoździem programu był oczywiście prawie dwutygodniowy pobyt w Japonii. W kuchni Kraju Kwitnącej Wiśni byłam zakochana od bardzo, bardzo dawna, jednak dopiero teraz miałam okazję spróbować tych potraw w oryginale. I z dosyć dużą dozą goryczy odkryłam, że to, co jest mi serwowane w restauracjach „japońskich” w kraju, delikatnie mówiąc odbiega od oryginału. Wcale nie mówię, że jest jakieś niesmaczne (choć w części przypadków jest), tylko nieco mija ... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.