Przepis na : śniadanie
Nie wiem jak Wy, ale ja już z utęsknieniem czekam na wiosnę. Taką prawdziwą, pełną słońca i ptasich treli (choć gdzieniegdzie przy bardziej sprzyjającej temperaturze już są). 7 rano. Jak zwykle łyknęłam „banię” z soku z aloesu z olejem z ostropestu (czasem wymieniam na lniany) i z spod w pół zamkniętych powiek ogarnęłam wzrokiem kuchnię. Nieco błędne spojrzenie zatrzymało się na niedopitym Merlocie i kilku czerwonych pomarańczach. Nie do końca wiem, jak mój zaspany mózg wpadł na połączenie jednego z drugim, a d... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.