Przepis na : obiad
Dawno nie było tu przepisu! A dziś mam dla Was coś absolutnie pysznego. Tak prezentuje się mój ulubiony, letni dodatek do obiadu, czyli młodziutkie marchewki pokryte delikatną glazurą z miodu i octu balsamicznego.Tak przyrządzona marchewka może też być wyjątkową, samodzielną przekąską. Pomył na dodanie do dania octu balsamicznego podpatrzyłam u Gordona Ramsay’a. Ocet przełamuje słodycz marchewek. Składniki: pęczek młodych marchewek 2 łyżki masła. sól, pieprz. 1/2 łyżki miodu. 1 łyżeczka soku z cytryny. 1,... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...