Placek po węgiersku

Placek po węgiersku

Placek po węgiersku

Przepis na : obiad

Placek po węgiersku to rodzaj chrupiącego placka ziemniaczanego podawanego z sosem mięsnym, gulaszem, serem i kwaśną śmietaną. Czas przygotowania : 45 minut Ilość porcji: 2-3 osób Trudność przygotowania:  średnie Cena:  przystępna SKŁADNIKI : gulasz wieprzowy 1100 g ziemniaków 2 jajka 1 cebula 2 łyżki mąki 1.5 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki pieprzu olej do smażenia 1. Przygotuj gulasz wieprzowy według mojego przepisu. Gdy gulasz się już dusi możemy przejść do przygotowania placków. 2. Obrane ziemniaki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.