Przepis na smaczne paszteciki z kapustą i grzybami. Idealne na Wigilię jako dodatek do barszczu czerwonego ale i również jako pyszna przekąska na codzień. Czas przygotowania : 2 godziny Ilość porcji: 2-4osób Trudność przygotowania: łatwe Cena: przystępna SKLADNIKI CIASTO: 500g mąki pszennej 25g świeżych drożdży 250ml ciepłego mleka 100g masła w temperaturze pokojowej 1 łyżeczka cukru 1 żółtko szczypta soli SKŁADNIKI FARSZ: 500g kapusty kiszonej 50g suszonych grzybów 1 cebula 2 liście laurowe ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...