Przepis na : śniadanie
Pasta z makreli z twarogiem to świetny wybór na zdrowe i pożywne śniadanie. Połączenie delikatnego twarogu z intensywnie wędzonym smakiem makreli oraz cytrynową nutą sprawia, że pasta jest wyjątkowo smaczna i sycąca. Idealna do kanapek i chrupiącego pieczywa Czas przygotowania: 15 minut Trudność przygotowania: łatwe Ilość porcji: 2-3 osób SKŁADNIKI: 130 g twarogu półtłustego 1/2 wędzonej makreli (bez skóry i ości) 2 łyżki jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki soku z cytryny 1 łyżka posiekanego koperku 1... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...