Przepis na : obiad
Makaron z łososiem, zielonymi szparagami i dodatkiem aromatycznych suszonych pomidorów. To szybkie danie obiadowe lub kolacja na specjalną okazję – gotowe w 25 minut Czas przygotowania: 25 minut Trudność przygotowania: średnie Ilość porcji: 2-3 osób SKŁADNIKI : 200 g makaronu szpinakowego (np. tagliatelle) 250 g filetu z łososia 200 g zielonych szparagów 6–7 suszonych pomidorów 3 ząbki czosnku 200 ml śmietanki 30% 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżka oliwy gałka muszkatołowa sól pieprz parmezan do po... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...