Przepis na : śniadanie
Jajka faszerowane to świetna smaczna i szybko znikająca ze stołu przekąska na święta, imprezy i na codzień. Propozycja farszu w trzech smakach z susznymi pomidorami, szynką oraz z tuńczykiem. Czas przygotowania : 35 minut Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania: łatwe Cena: przystępna SKŁADNIKI : 9 jajek 3/4 łyżki majonezu 50 g szynki 50 g tuńczyka w oleju 10 oliwek zielonych 5 suszonych pomidorów 50 g twarożku chrzanowego 50 g sera feta 1 mały ogórek kwaszony pęczek szczypiorku 4 rzodkiewki... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...