Przepis na : obiad
Poznaj sprawdzony przepis na domowy bigos z mięsem, wędzonym boczkiem i kiełbasą. Pyszny, aromatyczny bigos z kapustą, grzybami, śliwkami. Czas przygotowania: 2 godziny Ilość porcji: >6 osób Trudność przygotowania: średnie Cena: przystępna SKŁADNIKI : 1kg kapusty kiszonej 600g łopatki wieprzowej 250g boczku wędzonego 250g kiełbasy 8 suszonych śliwek 30g suszonych grzybów 1 duża cebula 3 łyżki koncentratu pomidorowego 2 liście laurowe 5 ziaren ziela angielskiego 15 ziaren pieprzu 1.5 łyż...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...