Udka gęsie duszone w karmelu / Goose legs braised with caramel sauce

Udka gęsie duszone w karmelu / Goose legs braised with caramel sauce

Udka gęsie duszone w karmelu / Goose legs braised with caramel sauce

Przepis na : obiad

Dziś kolejny przepis z magazynu Kuchnia, który jak tylko go zobaczyłam to wiedziałam, że muszę go zrobić. Rozpływające się w ustach gęsie udka duszone w słodkim sosie pomarańczowo-karmelowym są absolutnie przepyszne! Co więcej, są też bardzo łatwe i przyjemne w przygotowaniu bo całą robotę robi piekarnik, a w tym czasie można przygotować dodatki do togo pysznego mięsa. Zapraszam! Scroll down for recipe in English Udka gęsie duszone w karmelu (4 porcje) Składniki: 4 uda gęsie sól i pieprz 1 główka czosnku, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Warto przeczytać

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.