Glazurowany boczek z szybkowaru / Pressure cooker pork belly

Glazurowany boczek z szybkowaru / Pressure cooker pork belly

Glazurowany boczek z szybkowaru / Pressure cooker pork belly

Przepis na : obiad

Raz na jakiś czas mam ochotę na coś innego, tłustego i najlepiej słodkawego. Chyba organizm czuje zbliżające się mrozy :). Tak czy inaczej, tym razem mój wybór padł na obłędny glazurowany w stylu azjatyckim boczek z rozgrzewającym imbirem, podany z makaronem ryżowym. Danie jest bardzo łatwe, a co najważniejsze w miarę szybkie do wykonania (jak na taki kawał mięcha:)) bo przygotowujemy je w szybkowarze. Muszę mój sprzęt wykorzystywać częściej niż tylko do bulionu:) Polecam! Scroll down for recipe in English... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.