Pasta z makreli i serka wiejskiego

Pasta z makreli i serka wiejskiego

Pasta z makreli i serka wiejskiego

Przepis na : śniadanie

Nie pytajcie mnie skąd biorę pomysły. Czasami zaglądam do lodówki, szybka analiza i jest. Tak też było i w tym przypadku. Trochę w tym przypadku, ale tylko trochę.  Składniki: 1 wędzona makrela 1 opakowanie serka wiejskiego 1 mała czerwona cebula pół pęczka natki pietruszki 1 łyżeczka majonezu 1 łyżeczka chrzanu sól pieprz Makrelę oczyszczamy ze skóry i ości, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojoną w drobną kostkę cebulę, poszatkowaną natkę, serek wiejski, majonez, chrzan, sól i świeżo zmielony pieprz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...